Nybyg og renovering i Nibe og omegn

Din totalentreprenør til nybyg eller renovation

Skal badeværelset bygges om, eller trænger køkkenet til en kærlig hånd? Hos Nibe / Øster Hornum VVS hjælper vi uanset projektets type og glæder os altid til at gå i gang med nye spændende projekter. For at gøre det hele så nemt og bekvemt for kunden, og i den bedste kvalitet, laver vi løsninger, hvor det hele er med i prisen. Alt fra levering af produkter, til installation og hele entreprisen hvis det er det, vi aftaler.

Vi går højt op i vores fag og arbejder med både hænder og sjæl. Derfor kræser vi om alle detaljer, og strækker os gerne langt for vores kunder, hvad enten det er en villa, en institution eller en erhvervsbygning der skal renoveres eller bygges op fra bunden. Hos Bedre Bad - Bedre Energi Øster Hornum har vi ansvaret for at løse opgaven, ved at varetage projektstyringen af nybyggeriet eller renovationen helt til ende, og være tovholder på hele processen.

Vi klarer enhver renovering og nybyg opgave

Uanset om det drejer sig om nybyg eller renovering, kan det være en stor fordel at have én tovholder. Med Bedre Bad – Bedre Energi Nibe Syd som din totalentreprenør sørger vi for alt omkring koordinering, materialer og udførelse, så du slipper for det besværlige arbejde selv.

Vi har godt samarbejde med andre professionelle håndværkere, lige fra tømrere til malere og elektrikere, som vi kan tage med på opgaven. Vi har folk nok, til at have et spænd af fagligt dygtige personer med kompetencerne i orden, som vi kan hive med ind i både nybygger eller renovations projekter. Vi udvælger nøje vores samarbejdspartnere ud fra, at de vægter kvalitet og faglig stolthed lige så højt som os selv. Vi arbejder ikke på akkord, for så bliver resultatet ikke tilfredsstillende - og det skal det være. Det skal være solidt og godt håndværk, vi levererer - hver gang! 

Få kompetent og professionel rådgivning

I kraft af vores mange års erfaring tilbyder vi professionel rådgivning fra start til slut. Kontakt os på telefon 98 35 13 02, så vi kan tage en snak om dit projekt. Uanset om det omhandler nybyg af en tilbygning eller renovering af et eller flere rum i en samlet afdeling, kan vi hjælpe dig.