Nybyg og Renovering

Din totalentreprenør, når du renoverer eller bygger nyt

Skal badeværelset bygges om, eller trænger køkkenet til en kærlig hånd? Hos Nibe / Øster Hornum VVS er vi behjælpelige uanset projektets type, og vi glæder os altid til at gå i gang med nye spændende projekter.

Vi går højt op i vores fag og arbejder med både hænder og sjæl. Det betyder, at vi kræser om alle detaljer og altid gerne strækker os langt for vores kunder, hvad enten det er en villa, en institution eller en erhvervsbygning.

Lad os klare det hele

Uanset om det drejer sig om nybyg eller renovering kan det være en stor fordel at have én tovholder. Med Bedre Bad – Bedre Energi Nibe Syd som totalentreprenør sørger vi for koordinering, materialer og udførelse, så du slipper for at gøre det besværlige arbejde selv.

Vi har et godt samarbejde med andre professionelle håndværkere, lige fra tømrere til malere og elektrikere, som vi kan tage med på opgaven. Vi udvælger nøje vores samarbejdspartnere ud fra kriteriet om, at de vægter kvalitet og faglig stolthed lige så højt som os selv.

Professionel Rådgivning

I kraft af vores mangeårige erfaring kan vi selvfølgelig også tilbyde professionel rådgivning fra start til slut. Kontakt os på telefon 98 35 13 02, så vi kan tage en snak om dit forestående projekt.