Nybyg og Renovering

Din totalentreprenør, når du renoverer eller bygger nyt

Skal badeværelset bygges om, eller trænger køkkenet til en kærlig hånd? Hos Nibe / Øster Hornum VVS er vi behjælpelige uanset projektets type, og vi glæder os altid til at gå i gang med nye spændende projekter. Det er vigtigt for os at vores kunder forstår at hos os sælger vi løsninger og ikke produkter med en plus arbejdsløn. Vi sælger løsninger hvor det hele er med i prisen. Alt fra levering af produkter, til installation og hele entreprisen hvis det er det vi aftaler.

Vi går højt op i vores fag og arbejder med både hænder og sjæl. Det betyder, at vi kræser om alle detaljer og altid gerne strækker os langt for vores kunder, hvad enten det er en villa, en institution eller en erhvervsbygning. Husk at hvis du vælger Bedre Bad - Bedre Energi Øster Hornum så står vi med ansvaret for at løse opgaven. Det vil med andre ord sige at vi også tager os af det hele og er tovholder på hele processen.

Lad os klare det hele

Uanset om det drejer sig om nybyg eller renovering kan det være en stor fordel at have én tovholder. Med Bedre Bad – Bedre Energi Nibe Syd som totalentreprenør sørger vi for koordinering, materialer og udførelse, så du slipper for at gøre det besværlige arbejde selv.

Vi har et godt samarbejde med andre professionelle håndværkere, lige fra tømrere til malere og elektrikere, som vi kan tage med på opgaven. Vi udvælger nøje vores samarbejdspartnere ud fra kriteriet om, at de vægter kvalitet og faglig stolthed lige så højt som os selv. Vi arbejder ikke på akkord, for så bliver resultatet ikke tilfredsstillende - og det skal det være. Det skal være solidt og godt håndværk vi levererer - hver gang! 

Professionel Rådgivning

I kraft af vores mangeårige erfaring kan vi selvfølgelig også tilbyde professionel rådgivning fra start til slut. Kontakt os på telefon 98 35 13 02, så vi kan tage en snak om dit forestående projekt. Uanset om du vil have nybygget en tilbygning eller renoveret et eller flere rum i en samlet afdeling, så kan vi hjælpe dig.