Climaveneta erhverv

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

John Christensen
Indehaver

Varmepumpe specialister i Nibe

Få et uforpligtende tilbud på varmepumpe installation fra en VE-godkendt installatør. Se de varmepumpe typer vi servicere og installere – Jordvarme, Luft til vand og Luft til luft.

Totalløsning for Varmepumper

Vi arbejder med varmepumper ud fra konceptet totalløsning. Det betyder, at når du bestiller en energiløsning igennem os, vil du allerede fra start få rådgivning og hjælp til dimensionering og valg af varmepumpemodel. Vi sørger for levering af produktet samt et team af energispecialister, der monterer og installerer varmepumpen i din bolig. Løsningen inkluderer også funktionskontrol og oprydning. Med andre ord, får du en komplet løsning, hvor der selvfølgelig er garanti på produktet og det udførte arbejde.

VE-godkendt installatør til varmepumpe

Vi er VE-godkendte installatører, som er en godkendelsesordning, der sikrer at installation af vedvarende energiløsninger foregår efter branchemæssige standarder. Når du vælger en VE-godkendt varmepumpeinstallatør er du sikret:

 • stærke kompetencer inden for dimensionering, montering og energirådgivning
 • korrekt og omhyggelig installation af varmepumpe med kvalitetssikring
 • en varmepumpe der er finjusteret til høj energieffektivitet
 • rådgivning og hjælp til varmepumpe tilskud ansøgning
 • alt arbejde er omfattet af TEKNIQs Garantiordning
Varmepumpe kan give dig energioptimering

Få del i alle fordelene ved en varmepumpe

At skifte sin primære varmekilde til en moderne varmepumpe giver dig besparelser på varmeregningen og samtidigt en bedre klimasamvittighed, hvis du skifter fra et olie- eller gasfyr. Vi er VE-godkendte installatører, der kan håndtere energiopgaven fra A-Z. Med andre ord får du uvildig rådgivning til valg af energiløsning, hjælp til ansøgning om energitilskud samt levering og etablering af din nye varmekilde.

Generelt for energitilskudspuljen og tilskud til varmepumpe

Du kan få 22.000-45.000 kr. på en luft til vand-varmepumpe eller jordvarmepumpe, hvis du skifter fra enten naturgas, oliefyr eller gasfyr i helårsboligen. Desuden er tilskuddet skattefrit for private boligejere, og puljen uddeles efter først-til-mølle-princippet.

Hvilke varmepumpe typer findes der?

Jordvarmepumpe (væske til vand)

 • Jordvarmepumpen udnytter jordens varme ved at cirkulere en væske gennem slanger, der er gravet ned i jorden. Varmen overføres via en varmeveksler til bygningens varmeinstallation og kan anvendes til rumopvarmning og brugsvand. Jordvarmepumpen er effektiv og kan være bygningens eneste varmekilde. Anlægget er dyrere at etablere, men mere effektivt end luft til vand-varmepumper.

Luft til vand-varmepumpe

 • Denne type varmepumpe bruger varm luft fra rummet eller udendørs til at lave mere varme. Varmen udvindes fra luften i stedet for fra jorden, som i en jordvarmepumpe. Den er ikke helt så effektiv som en væske til vand-varmepumpe, men kræver ikke meget plads og er et godt alternativ, hvis du ikke har plads til at grave jordslanger ned.

Luft til luft-varmepumpe

 • Luft til luft-varmepumpen udnytter varmen i udeluften og leverer varmen i bygningen fra en blæser. Den leverer ikke varme til radiatorer/gulvvarme eller brugsvand. Denne type varmepumpe anvendes ofte i huse uden et fordelingsanlæg, sommerhuse og sekundære bygninger. Nogle luft til luft-varmepumper kan også fungere som airconditionanlæg.

Her udfører vi varmepumpeløsninger

Vi leverer, servicerer og tilbyder sparring til private kunder i bl.a. Nibe Syd, Øster Hornum, Støvring, Nørresundby og omegn. Vi kører også gerne længere, hvis ikke du befinder dig i en af disse områder.

Ofte stillede spørgsmål om varmepumper

 • Hvad er en varmepumpe?
  En varmepumpe er en enhed, der overfører varme fra en kilde til en anden. Den kan udnytte varmen fra jorden, luften eller vandet til at opvarme din bolig og brugsvand. Varmepumpen er mere miljøvenlig end traditionelle opvarmningsmetoder og kan give store besparelser på varmeregningen.
 • Hvordan fungerer en varmepumpe?
  En varmepumpe fungerer ved at cirkulere en væske eller luft gennem et system, hvor den optager varme fra en kilde (f.eks. jorden eller luften) og overfører den til din bolig. Den kan anvendes til rumopvarmning via radiatorer eller gulvvarme og til opvarmning af brugsvand.
 • Kan man få tilskud til varmepumpe?
  Ja, du kan få energitilskud til installation af en varmepumpe. Tilskuddet varierer afhængigt af typen af varmepumpe og din nuværende varmekilde. Det er skattefrit for private boligejere og uddeles efter først-til-mølle-princippet.

Læs mere om hvilke energiopgaver vi løser:

Herunder finder du links til vores forskellige energityper, som vi installerer for vores kunder. Tøv ikke med at trykke ind på dem, og læs indledende her på siden.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 51 51 40 03
john@nibe-ohvvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon