Bedre Bad - Bedre Energi - Pillefyr

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

John Christensen
Indehaver

Installation og service af pillefyr

Oplev fordelene ved et pillefyr med Nibe / Øster Hornum VVS. Vælg et pillefyr for en effektiv og driftssikker opvarmningsløsning. Vores eksperter står klar til at hjælpe dig med professionel installation og omhyggelig vedligeholdelse, sikrende optimal ydelse og lang levetid for dit fyr. Vi tilbyder skræddersyet rådgivning for at sikre, at du vælger det pillefyr, der bedst matcher dine specifikke behov.

Pillefyr er både miljøvenlige og billige i drift

Fordele ved Pillefyr

Der er flere fordele ved at vælge et pillefyr. Ikke alene er det en miljøvenlig løsning, du kan også spare helt op mod 50 % på varmeregningen. Pillefyret er driftssikkert og nemt at betjene, og med regelmæssig vedligeholdelse kan du sikre en effektiv og ren drift.

Driftssikkerhed og Vedligeholdelse

Pillefyret er kendt for sin driftssikkerhed. Vi anbefaler dog alligevel, at du af og til får udført et vedligeholdelsestjek. Med et servicetjek sikrer vores teknikere, at pillefyret kører så rent som overhovedet muligt. På serviceeftersynet tjekker og kontrollerer vi sikkerheden i dit pille- og stokerfyr, da vi som servicepartner vurderer, hvorvidt pillefyret kører optimalt. Er dette ikke tilfældet, kan vi finde og løse problemet.

Rådgivning til Valg af Pillefyr

Vi tilbyder professionelle råd og vejledning, og hjælper dig med at finde den løsning, der passer bedst til dit behov. Hos Nibe / Øster Hornum VVS er din tilfredshed altafgørende. Derfor gør vi meget ud af en god og grundig dialog ved nye installationer og servicetjek. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på installation og service af pillefyr.

Bedre Bad - Bedre Energi - Pillefyr

Spar ved Skift fra Oliefyr til Pillefyr

  • Besparelse: Ved at skifte fra et gammelt oliefyr til et nyt og moderne pillefyr kan man typisk spare omkring 50% af varmeudgifterne.
  • Miljøvenlighed: I områder, hvor det ikke er muligt at få installeret et naturgasfyr eller fjernvarmeanlæg, er det en fordel med et pillefyr, som både er billigere og mere miljøvenligt end et oliefyr.
  • Rådgivning: Uanset hvad du vælger, bør du tage Bedre Bad – Bedre Energi Nibe Syd med på råd, før du træffer beslutningen om et nyt fyr. Vores dygtige medarbejdere kan med deres store erfaring rådgive dig til den helt rigtige løsning.

Miljøforbedringer og Energitilskud

De markante miljøforbedringer, som pillefyr giver ift. oliefyr, betyder, at du kan søge om et energitilskud, når du skifter fra oliefyr til pillefyr. Størrelsen af et tilskud afhænger af, hvilke fyr man vælger. Det er vigtigt, at du søger om tilskud, inden arbejdet går i gang. Hvis du er i tvivl om, hvordan man søger tilskud, så står vi klar til at hjælpe dig med ansøgningen. I nogle tilfælde kan man også søge om et håndværkerfradrag eller et servicefradrag ved SKAT, der kan være med til at betale timelønnen til installation af fyret.

Bedre Bad - Bedre Energi - Pillefyr

Kontakt Nibe / Øster Hornum VVS

Ring til os på telefon eller læs mere om hvilke energiopgaver vi løser. Vi er din lokale Bedre Bad – Bedre Energi partner i Nibe Syd, og vi står klar til at hjælpe dig med alle dine energibehov.

Læs mere her om Nibe / Øster Hornum VVS ApS og vores engagement i bæredygtige energiløsninger.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 51 51 40 03
john@nibe-ohvvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon