Bedre Bad - Bedre Energi - Service af varmeanlæg - Grundfos varmeunit

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

John Christensen
Indehaver

Fjernvarme- og gasinstallationer: Service og Vedligehold

Hos Nibe / Øster Hornum VVS har vi stor erfaring inden for gas og fjernvarme, som vi udfører for en bred vifte af kunder i Nibe og omegn. Du kan altid være sikker på at vi tager opgaven seriøst og kommer med den bedste og mest holdbare løsning til vores kunder.

I mange tilfælde anbefaler vi et fjernvarmeanlæg, da det er en miljøvenlig løsning med en fremtidssikret teknologi. Derudover er fjernvarme en mere økonomisk rentabel løsning end eksempelvis olie- og gasfyr, hvilket betyder, at der vil være penge at spare på varmeregningen. Hvis du vil skifte fra gasfyr til fjernvarmeanlæg, så kontakt gerne Nibe / Øster Hornum VVS. Vi har stor ekspertise indenfor installation af fjernvarme, hvor vi hjælper med alt fra valg af de rette installationer samt finjusterer anlægget for bedste resultater.

Bedre Bad - Bedre Energi - Metro-Therm_System6-slimline-med-fordelerunit

Fordele ved fjernvarme

Op til 62% af Danmarks boliger anvender i dag fjernvarme, og det ikke uden grund! Der er nemlig masser af fordele ved et fjernvarmeanlæg.

Det er først og fremmest den energiform, som udleder allermindst CO2. Det skyldes til dels, at fjernvarme oftest er overskudsvarme fra produktionen af elektricitet eller overskydende varme fra affaldsafbrænding.

Udover at være en klimavenlig løsning, så er installationen og driften af et fjernvarmeanlæg både billig og meget enkelt. Derfor tjener din investering sig hurtigt ind igen, da fjernvarme er billigere i drift end både naturgasanlæg og oliefyr.

Tænker du over fremtiden, og ønsker du en fremtidssikret energikilde? Så er fjernvarmeanlægget lige sagen for dig. Levetiden for et nyinstalleret fjernvarmeanlæg er estimeret til 25 år, så du kan få mange gode år ud af din investering. I løbet af de 25 år vil du opleve få problemer med din investering, da et fjernvarmeanlæg består af få meget gennemtestede komponenter, som sikrer dig en driftssikker energikilde.

Som om dette ikke var nok fordele, så får du også en høj forsyningssikkerhed, da det er fjernvarmeværket, som har ansvaret for en sikker og pålidelig drift.

Bedre Bad - Bedre Energi - energitjek af bolig - energioptimering

Energioptimer fjernvarmeanlæg og opnå besparelser

Har du allerede installeret et gammelt fjernvarmeanlæg i din bolig, så har vi nogle gode tips til dig:

 • Få udskiftet de gamle ventiler, som er over 10-15 år gamle. Termostatventiler på gamle anlæg måler kun vandtemperaturen i rørene, og ikke rumtemperaturen. Det kan koste dig dyrt, og der er penge at spare ved, at sikre en bedre styring af varmen.
 • Udskift dine gamle manuelle gulvvarmeventiler, med termostater eller elektronisk styring.
 • Sørg for at ventilationspumpen er A-mærket.
 • Overvej om den gamle varmtvandsbeholder skal udskiftes til en nyere og mere effektiv model.
 • Det er vigtigt, at du har sikret dig ordentlig isolering omkring rørene, så du minimerer varmespildet.
 • Anskaf dig et vejrkompenseringsanlæg.

Uanset hvad, så er der næsten altid penge at hente, ved at skifte dit gamle anlæg ud med et moderne fjernvarmeanlæg. Hvis du er interesseret i at modernisere dit gamle fjernvarmeanlæg, eller bare har generelle spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os herunder.

Bedre Bad - Bedre Energi - Grundfos fjernvarmeunit

En del af Fjernvarmeordningen

Vi er med i Fjernvarmeordningen, hvor vi tilbyder regelmæssigt hovedeftersyn og vedligeholdelsestjek, så du altid er garanteret et fjernvarmeanlæg, der virker, som det skal. Det er vigtigt at fjernvarmeanlægget virker som det skal og ikke har nogen lækager som kan være potentielt meget dyre hvis ikke de opdages hurtigt. Bedre Bad – Bedre Energi Nibe Syd er specialister indenfor energioptimering og fjernvarmeanlæg. Derfor kan du stole trygt på at vi installerer 100 % efter bogen og vedligeholder i tråd med producentens anbefalinger.

Ring til os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde.

Bedre Bad - Bedre Energi - Montering af radiator

En del af Bedre Bad – Bedre Energi

Vi er medlem af Danmarks største frivillige kæde for VVS og energioptimering – nemlig Bedre Bad – Bedre Energi kæden. Som en del af denne kæde kan vi tilbyde energiløsninger hvor alt er inklusive og med i prisen. Vi snakker levering, montering, oprydning og kyndig gennemgang af det installerede anlæg, så du som kunde er helt med på hvordan det virker og hvad der kan skrues på af indstillinger. Få en totalløsning inden for gas eller fjernvarme ved at kontakte os.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 51 51 40 03
john@nibe-ohvvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon