Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

John Christensen
Indehaver

VVS & blikkenslager arbejde i høj kvalitet

VVS er kernen i Bedre Bad Nibe / Øster Hornum VVS forretning, og vi kan hjælpe med alt fra badeværelsesløsninger til energiløsninger. Vi løser enhver form for VVS-opgave for private såvel som erhverv. Du kan tilmed stole trygt på at vores dygtige montører er imødekommende og fagligt godt klædt på til opgaven hvad end det må være.

Nibe / Øster Hornum VVS er samtidig også din pålidelige partner, når det kommer til professionelt blikkenslagerarbejde. Vi er specialister i arbejdet med zink og kobber og udfører alt fra reparationer til omfattende omlægninger af skotrender, fodblik og tagrender. Vores fokus er at levere flotte løsninger, der holder i mange år og skaber et æstetisk tiltalende udseende.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 51 51 40 03
john@nibe-ohvvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon