Bedre Bad - Bedre Energi - jordvarme

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

John Christensen
Indehaver

Solvarme og jordvarme

Hos Nibe / Øster Hornum VVS ApS er vi specialister i solvarme og jordvarme. Vi tilbyder uvildig sparring inden for grønne energiløsninger samt installation og service på disse. Kontakt os for en uforpligtende snak om opgaven.

Bedre Bad - Bedre Energi - jordvarme

Opnå betydelige energibesparelser og skån miljøet

Der er kommet markant større fokus på både solvarme og jordvarme de seneste år, og det er med god grund. Ikke alene er det en solid og effektiv energirigtig løsning, der er også store besparelser at hente på varmeregningen. Faktisk kan du spare helt op mod 50 %, hvis du skifter fra oliefyret til jordvarme eller solceller. Tilligemed er det også en meget renere energiform og energikilde. Med andre ord, så har du mulighed for at godt for miljøet samtidigt med at du sparer penge på alle fremtidige varmeregninger.

Bedre Bad - Bedre Energi - Solvarme

Hvordan fungerer solvarme

Solvarme er også kaldet solcelleenergi og det fungerer på den måde at du placerer solcellepaneler på taget af dit hus. Panelerne kan også placeres på en mark eller i haven, hvis dette er dit ønske. Men vi ser oftest at de bliver placeret på hustagene, da det giver en god effekt og fanger mange af solens stråler, som jo er essentielt for at udnytte varmen fra solen. Solens stråler opfanges af panelerne og omdanner her til energi. Den energi kan bruges til at generere strøm eller varme. Har man et solvarmeanlæg bruges det til at opvarme boligen.

Nu tænker du måske – hvad skal jeg med et solcelleanlæg i et land hvor sommervejret er mere ustabilt end en væltepeter? Men faktisk egner det danske vejr sig ganske godt til et solcelleanlæg. Selvfølgelig produceres der mest strøm og varme på de dage, hvor solen står på en skyfri himmel, men selv på de overskyet dage kan anlægget udnytte solenergien, da solstråerne skyder gennem skyerne – ja selv på en regnfuld himmel.

For at opnå en pålidelig drift af sit solvarmeanlæg, er det vigtigt at sikre den rette vedligeholdelse af anlægget. Personligt kan du sørge for at holde panelerne fri for blade og andet skidt da det spærrer for strålerne og dermed ikke genererer den samme mængde energi til systemet. Herudover er det en rigtig god ide at planlægge et årligt eftersyn af en fagmand. Ved at sikre dig et årligt serviceeftersyn af dit anlæg, sikrer du dig en pålidelig drift, og at du ikke taber energi i processen. Samtidigt anbefaler vi det også af sikkerhedsmæssige årsager. Hos Bedre Bad – Bedre Energi Nibe Syd tilbyder vi at servicere dit solvarmeanlæg efter aftale med dig. Kontakt os, og hør mere omkring vedligeholdelse af dit anlæg.

Bedre Bad - Bedre Energi - jordvarme

Jordvarme som energikilde til hus

Et jordvarmeanlæg udnytter jordens varme og temperaturforskelle til at trække energi ud af jorden og producere varme. Det foregår via lange energislanger, som skal graves ned i haven. Slangerne skal ned i en dybde, hvor der er frostfri og hvor jordens egen varme kan varme slangerne op. Jordens energi generer den varme, som vandet i slangerne skal bruge og som kan pumpes ind i huset til at varme radiatorer op. Jordvarme er en mere omfattende energioptimeringsform. Dette skyldes ikke så meget løsningen, og den energi der produceres, men forarbejdet med at grave slangerne ned. Derfor er det typisk også en større investering up front end andre energityper, men på den lange bane får du billig og effektiv energi. Når selve anlægget er installeret, får du en vedligeholdelsesfri energiform, som er nem at overvåge.

Jordvarme kræver ikke nødvendigvis en stor have. Der findes også metoder, hvor man graver lodrette energirør 100-150 meter ned i jorden. Det er en dyrere metode end den traditionelle, og den kræver også større sikkerhedsforanstaltninger pga. grundvandet. Fordelen er at den tillader jordvarme i boliger med begrænsede have arealer. Metoden er mere udbredt i Sverige, hvor de kalder den for ”bjergvarme”.

Lyder mulighederne med jordvarme interessant, så tøv ikke med at kontakte Bedre Bad – Bedre Energi Nibe S. Vi ligger i Øster Hornum og kører gerne en tur ud til dig for at kigge på dine muligheder for at få jordvarme.

Få sparring til alternative energikilder

Hos Nibe / Øster Hornum VVS har vi stor ekspertise inden for alternative energikilder – heunder findes bl.a. luft til vand varmepumper, jordvarme- og solvarmeanlæg. Vi arbejder kun med de bedste produkter på markedet, og derfor anvender vi særligt Danfoss’ vvs- og energiprodukter, da denne leverandør kan stå inden for samme kvalitet, som vi er kendt for. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og det skal skinne igennem alle vores løsninger. Derfor tilbyder vi sparring til dig, der ønsker at skifte eller have service på din energi- og varmekilde.

Vi kommer gerne ud til dig og undersøger den bedste energitype til din bolig. Kontakt os på telefon for at aftale en tid.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 51 51 40 03
john@nibe-ohvvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon