Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit toilet - Dansani vask, vaskeskab og spejl - Grohe vandhane og bruser

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

John Christensen
Indehaver

Nyt badeværelse efter dine ønsker

Drømmer du om det perfekte badeværelse, der passer til din unikke stil? Hos Nibe / Øster Hornum VVS er vi dedikerede til at omskabe dine idéer til virkelighed. Uanset om det er det tidløst klassiske eller det nyskabende moderne, står vores VVS-eksperter klar til at realisere din vision. Kontakt os på telefon og lad os starte samtalen om din badeværelsesdrøm.

Med vores Gratis Badtjek kan du udforske mulighederne uden bekymring for prisen.

Bedre Bad - Bedre Energi - badekar

Pust nyt liv i dit gamle badeværelse

Hos Bedre Bad Nibe Syd kan vi hjælpe dig med en billig og flot makeover af dit badeværelse. Vi hjælper kunder der ønsker at renovere badeværelset, men samtidigt har vi også løsningen til små forbedringer af badeværelset.

Vi er specialister i at se løsninger frem for begrænsninger og hjælper dig med at få opfrisket det gamle badeværelse. Vi giver dig sparring på, hvordan den bedste løsning udarter sig for jer. Vi laver selvfølgelig også de forbedringer, vi bliver enige om.

Alle vores løsninger bliver udført i den kendte Bedre Bad-stil, som er kendetegnet ved høj kvalitet og serviceniveau uanset opgavens omfang. Vi kan med sikkerhed sige, at vi går ikke på kompromis på kvaliteten. Vi bruger de bedste materialer, så arbejdet får den kvalitet, som Bedre Bad – Bedre Energi er så kendt for.

Vi skaber unikke badeværelsesløsninger i alle størrelser. Om du står med ønsket om renovering af lille badeværelse eller nyt badeværelsesgulv, så står vi klar til at løse opgaven. Vi vil meget gerne hjælpe dig, og det gælder uanset om det indebærer komplet renovering af badeværelset eller blot små ændringer. Vi kommer med vores gode råd og vejledning, så du får det badeværelse, du drømmer om.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola bruser i guld

Små ændringer gør en kæmpe forskel for et nyt badeværelse

Rigtig mange familier vælger at opfriske et gammelt badeværelse til nyt gennem udskiftning af badeværelsesmøbler eller tilbehør. Vi kan kun støtte op om, at simple ændringer som udskiftning af vaskeskabet, bad- og brusearmaturer og toilettet kan gøre en mærkbar forskel.

Kontakt os, hvis du ønsker hjælp til, hvordan dit badeværelse kan renoveres billigt og skabe stor effekt – både på komforten og varme- og vandregningen.

Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani skabe, vask og spejl - Vola vandhane og håndklædetørrer i kobber - Geberit væghængt douchetoilet

Et komplet nyt badeværelse

Vi præsenterer dig for de bedste løsninger på markedet og leverer et professionelt stykke arbejde til den rette pris – hver gang. Det er så stor en del af vores DNA, at det ligger os dybt på sinde at levere kvalitetsarbejde. Er du i markedet efter et komplet nyt badeværelse med nyt toilet, håndvask, bruser osv.?

Søger du nyt badeværelse Støvring eller badeværelsesrenovering Nibe, så er du havnet det helt rette sted. Hos Nibe / Øster Hornum VVS tilbyder vi et Gratis Badtjek, som er den gode start på et nyt badeværelse. Vi kører ud og besigtiger dit nuværende badeværelser og tager en dialog omkring jeres ønsker til et nyt badeværelse og indretning. Med et Badtjek følger et uforpligtende tilbud på nyt badeværelse

Læs mere og bestil Gratis Badtjek herunder!

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola bruser

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

John Christensen
Indehaver

Produkter af bedste kvalitet til det nye badeværelse

Hos Bedre Bad – Bedre Energi Nibe Syd har vi et stærkt samarbejde med landets førende producenter af alt til badeværelset. Det betyder, at vi både leverer toilettet, spejlet, vaskeskabet samt en passende gulvvarmeløsning til badeværelset.

Vi har tilligemed et bredt udvalg, hvori du f.eks. finder vandbesparende toiletter og armaturer, så du på årsbasis kan spare masser af vand – hvilket både er godt for tegnebogen og miljøet. Alle vores produkter er af den bedste kvalitet og samtidig billige i drift.

Vi samlet hele udvalget i vores webshop, som du med fordel kan bestille produkter, hvor priserne er inklusiv levering og montering.

Få gode idéer til badeværelse i vores inspirationskatalog

Mangler du inspiration til et nyt flot badeværelse, så har vi løsningen til dig. Du kan kontakte os med det samme, så vi i fællesskab finder frem til den bedste løsning for dig. Ellers kan du finde finde Bedre Bad – Bedre Energis store inspirationskatalog her med mange eksempler på flotte og inspirerende badeværelsesløsninger.

Bedre Bad - Bedre Energi - Grohe vandhane og bruser - Unidrain afløb - Duravit håndvask designet af Phillipe Starck - Grohe douchetoilet

Vi er specialister i totalløsning til nyt badeværelse

Når man skal have lavet et nyt badeværelse, er det ofte forbundet med et stort stykke arbejde i form af koordinering af håndværkere, sikre at materialer kommer til tiden, oprydning og meget mere.

Hos Bedre Bad – Bedre Energi Nibe Syd tilbyder vi at overtage alle opgaverne på én gang, så du slipper for hovedpinen med at få det hele til at passe sammen. Det kalder vi en totalløsning, som er vores form for totalentreprise til badeværelse, hvor du er sikret den bedst mulige service.

Er du interesseret i at høre mere om totalløsninger, så kontakt os eller kom forbi butikken til en snak.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 51 51 40 03
john@nibe-ohvvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon