Om os - Eksperter i VVS, BLIK & ENERGI 

Hos Bedre Bad – Bedre Energi Nibe Syd løser vi alle opgaver inden for VVS, blik, energioptimering og nybyg/renovering. Vi udfører og rådgiver om alt lige fra pillefyr, nyt badeværelse til renovering og nybyg af private boliger og erhverv.

Kontakt os på 98 35 13 02, så skræddersyr vi en løsning til dig. Husk at Bedre Bad - Bedre Energi kædens løsninger er inklusive alt. Så når du køber et produkt til badeværelset - fx et nyt vandbesparende toilet - er levering, montering og oprydning med i prisen. Det er både nemt, tidsbesparende og sikkert for dig.

Energioptimering

Vi kan hjælpe med at energioptimere din bolig eller virksomhed. Vi udfører og servicerer alt fra solvarme, jordvarme og pillefyr til naturgas og fjernvarme. Når du vælger Bedre Bad - Bedre Energi Nibe Syd som din samarbejdspartner inden for energioptimering, samarbejder du med en kompetent energivejleder, der ved alt om energioptimering, hvilke produkter du skal vælge, og hvordan de skal serviceres. Ikke nok med at du sparer en masse penge hvert år på en mindre varmeregning, så forbedrer du også indeklimaet og øger husets værdi. Det er da værd at tage med. Læs mere på vores side om energioptimering.

Nybyg og renovering

Lad os klare det hele. Hos Bedre Bad – Bedre Energi Nibe Syd udfører vi totalløsninger inden for nybyg og renovering af både private boliger og erhverv. Vi samarbejder kun med entreprenører, som vi kender og har samme høje kvalitetskrav som os selv. Så er du garanteret en ensartet kvalitet – med kun én tovholder. Alt der er inkluderet i vores løsning, sørger vi for at koordinere. Så skal du som kunde ikke gøre andet end at læne dig tilbage, efter materialerne er valgt og stilen er lagt. Håndværket tager vi os af og løser opgaven for dig. Læs mere på vores side om nybyg og renovering.

Service og kvalitet i mere end 15 år

Hos Nibe / Øster Hornum VVS har god service og et højt kvalitetsniveau været nøgleordene siden firmaets start i 2003. Din tilfredshed som kunde betyder alt, og vi beskæftiger udelukkende erfarne medarbejdere, der er udstyret med moderne og veludrustede servicevogne. Vores mål er at levere kvalitetsarbejde til den rette pris, og derfor tager alt vores arbejde udgangspunkt i en god og tæt dialog med dig som kunde.

Ring til os på 98 35 13 02 og få et uforpligtende tilbud.

Medlem af Tekniq - tryghed og sikkerhed

Bedre Bad – Bedre Energi Nibe Syd er medlem af brancheorganisationen Tekniq, som er din sikkerhed for godt håndværk. Tekniq forhandler overenskomster og har et godt og sundt samarbejde med lønmodtagerorganisationerne. Tekniq er repræsenteret i 192 store og små, lokale, nationale eller internationale råd og udvalg, der spæder vidt både emnemæssigt og geografisk. Læs mere om Tekniq her.