VVS, BLIK OG ENERGI FOR PRIVATE BOLIGER OG ERHVERV

Hos Bedre Bad – Bedre Energi Nibe Syd løser vi alle opgaver indenfor VVS, blik, energioptimering og nybyg/renovering. Vi udfører og rådgiver om alt lige fra pillefyr, nyt badeværelse til renovering eller nybyg af private boliger og erhverv.
Kontakt os på 98 35 13 02, så skræddersyr vi en løsning til dig. Husk at Bedre Bad - Bedre Energi kædens løsninger er inklusive alt. Det vil sige at når du køber et produkt til badeværelset - det kunne være et nyt vandbesparende toilet, så er levering, montering og oprydning med i prisen.

Energioptimering

Vi kan hjælpe med at energioptimere din bolig eller virksomhed. Vi udfører og servicerer alt fra solvarme, jordvarme og pillefyr til naturgas og fjernvarme. Når du vælger Bedre Bad - Bedre Energi Nibe Syd som in samarbejdspartner indenfor energioptimering, så får du et samarbejde med en kompetent energivejleder. Vi ved alt der er at vide omkring energioptimering, hvilke produkter du skal vælge og hvordan de skal serviceres. Ikke nok med at du sparer en masse penge hvert år på en mindre varmeregning, så forbedrer du også indeklimaet og du øger husets værdi. Det er da værd at tage med.

Nybyg og renovering

Lad os klare det hele! Hos Bedre Bad – Bedre Energi Nibe Syd udfører vi totalløsninger indenfor nybyg og renovering af både private boliger og erhverv. Vi samarbejder kun med entreprenører, vi kender, som har samme høje kvalitetskrav som os selv. Så du er garanteret en ensartet kvalitet – med kun én tovholder. Alt hvad der er inkluderet i vores løsning, sørger vi for at koordinere. På den måde skal du som kunde ikke gøre andet end at læne dig tilbage efter materialerne er valgt og stilen er lagt. Håndværket tager vi os af og vi løser opgaven for dig.

Service og kvalitet i mere end 15 år

Hos Nibe / Øster Hornum VVS har god service og et højt kvalitetsniveau været nøgleordene siden firmaets start i 2003. Din tilfredshed som kunde betyder alt, og vi beskæftiger udelukkende erfarne medarbejdere, der er udstyret med moderne og veludrustede servicevogne. Vores mål er at levere kvalitetsarbejde til den rette pris, og derfor tager alt vores arbejde udgangspunkt i en god og tæt dialog med dig som kunde.

Ring til os på 98 35 13 02 og få et uforpligtende tilbud.

Medlem af Tekniq - tryghed og sikkerhed

Bedre Bad – Bedre Energi Nibe Syd er medlem af brancheorganisationen Tekniq, som er din sikkerhed for godt håndværk.