Varmepumpe specialister i Nibe

Få et uforpligtende tilbud på varmepumpe installation fra en VE-godkendt installatør.

Bestil varmepumpe inkl. installation

Vi arbejder med varmepumper ud fra konceptet totalløsning. Det betyder, at når du bestiller en energiløsning igennem os, vil du allerede fra start få rådgivning og hjælp til dimensionering og valg af varmepumpemodel. Vi sørger for levering af produktet samt et team af energispecialister, der monterer og installerer varmepumpen i din bolig. Løsningen inkluderer også funktionskontrol og oprydning. Med andre ord, får du en komplet løsning, hvor der selvfølgelig er garanti på produktet og det udførte arbejde.

VE-godkendt installatør til varmepumpe

Vi er VE-godkendte installatører, som er en godkendelsesordning, der sikrer at installation af vedvarende energiløsninger foregår efter branchemæssige standarder. Når du vælger en VE-godkendt varmepumpeinstallatør er du sikret:

  • stærke kompetencer inden for dimensionering, montering og energirådgivning
  • korrekt og omhyggelig installation af varmepumpe med kvalitetssikring
  • en varmepumpe der er finjusteret til høj energieffektivitet
  • rådgivning og hjælp til varmepumpe tilskud ansøgning
  • al arbejde er omfattet af TEKNIQs Garantiordning

Få del i alle fordelene ved en varmepumpe

At skifte sin primære varmekilde til en moderne varmepumpe giver dig besparelser på varmeregningen og samtidigt en bedre klimasamvittighed, hvis du skifter fra et olie- eller gasfyr. Vi er VE-godkendte installatører, der kan håndtere energiopgaven fra A-Z. Med andre ord får du uvildig rådgivning til valg af energiløsning, hjælp til ansøgning om energitilskud samt levering og etablering af din nye varmekilde.

Få ny varmepumpe med alt inkluderet i prisen

Er du i markedet for en ny varmeinstallation, så er det blot at kontakte os. Vi kommer gerne og besigtiger din nuværende varmeinstallation med henblik på at udskifte til en varmepumpe. Efter vores besigtigelse vil vi udarbejde en samlet pris inkl. levering og montering af en ny varmepumpeløsning. Med andre ord, skal du ikke frygte uventede ekstraregninger. Vi løser opgaven til den aftalte pris og tid. Desuden kører vi ikke før varmepumpen fungerer som den skal, og vi har bortskaffet din gamle varmeinstallation.

Kontakt os og få en uforpligtende snak om en passende energiløsning til dine behov og boligens størrelse.

Spar op til 45.000 kr. på ny varmepumpe

Hvis du er boligejer, har man nu mulighed for at søge om energitilskud når du skifter til varmepumpe. Det kræver dog, at du benytter en VE-godkendt installatør – hvilket vi er her hos Nibe / Øster Hornum VVS. Kravet til ansøgning er, at du har et konkret tilbud på opgaven. Du kan anmode om et uforpligtende tilbud kan du få ved at kontakte os – og hvis du har spørgsmål til indsendelse af ansøgning, så skal vi nok hjælpe dig med dette.

Generelt for Energitilskudspuljen lyder det, at man kan få 22.000-45.000 kr. på en luft til vand-varmepumpe eller jordvarmepumpe, såfremt at man skifter fra enten naturgas, oliefyr eller gasfyr i helårsboligen. Desuden er tilskuddet skattefrit for private boligejere, og puljen uddeles efter først-til-mølle-princippet.

Du er mere end velkommen, hvis du står med spørgsmål til eksempelvis skift fra pillefyr til varmepumpe, skift fra gasfyr til varmepumpe eller hvorledes man kan skifte fra fjernvarme til varmepumpe. Dine potentielle energimæssige fordele ved at skifte til vedvarende energi afhænger nemlig af din bolig og forbrugsvaner.

Ofte stillede spørgsmål om varmepumper

Hvad er en varmepumpe?

En varmepumpe er et varmeanlæg til at opvarme boligen. Typisk kommer denne varme fra luften eller jorden, men det er også muligt at etablere et søvarmeanlæg, hvis du har en privat sø.

Hvordan fungerer en varmepumpe?

En varmepumpe fungerer meget ligesom et køleskab, hvor der hentes varme inden i skabet og afleveres på bagsiden. Dog tages der i stedet varme fra luften eller jorden hvorefter varmen pumpes ind i huset gennem en kompressor. Deraf kommer navnet varmepumpe.

Hos Nibe / Øster Hornum etablerer vi holdbare varmepumpeløsninger, hvor vi kan sørge for en installation der genererer 3-4 gange mere elektricitet end den mængde som anlægget bruger for at holde sig i gang.

Hvilke varmepumpe typer findes der?

Der findes 3 typer varmepumper som du kan læse mere om nedenfor:

1. Jordvarmepumpe

Et jordvarmeanlæg består typisk af 300 meter nedgravede slanger. Jordvarmeanlægget er særligt godt til store grunde og huse med radiatorer.

2. Luft til vand-varmepumpe

En luft til vand-varmepumpe henter varme fra udeluften og afleveres effektivt til både radiatorer eller gulvvarmeanlægget.

3. Luft til luft-varmepumpe

En luft til luft-varmepumpe henter kold luft udefra, som herefter sættes under tryk og det er her at energien trækkes ud. Slutresultatet er en opvarmet luft, der blæses ind i din bolig.

Kan man få tilskud til varmepumpe?

Det korte svar er ja. Læs mere om tilskud til ny varmepumpe. Vi hjælper dig gerne med ansøgningen, således at alt indberettes korrekt.

Her udfører vi varmepumpeløsninger

Vi leverer, servicerer og tilbyder sparring til private kunder i bl.a. Nibe Syd, Øster Hornum, Støvring, Nørresundby og omegn. Vi kører også gerne længere, hvis ikke du befinder dig i en af disse områder.