varmepumpe

Få et uforpligtende tilbud fra VE-godkendt installatør og hjælp til at ansøge om energitilskud.

Få del i alle fordelene ved en varmepumpe

At skifte sin primære varmekilde til en moderne varmepumpe giver dig besparelser på varmeregningen og samtidigt en bedre klimasamvittighed, hvis du skifter fra et olie- eller gasfyr. Vi er VE-godkendte installatører, der kan håndtere energiopgaven fra A-Z. Med andre ord får du uvildig rådgivning til valg af energiløsning, ansøgning om energitilskud eller håndværkerfradrag samt levering og etablering af din nye varmekilde.

Varmepumpe som totalløsning

Vi arbejder med konceptet totalløsninger, som betyder at vi står for hele opgaven. Vi sørger for levering af produktet, montering, funktionskontrol og oprydning. Vi sørger altså for den komplette løsning med garanti på produktet og det udførte arbejde.

Alt er inkluderet i prisen

Er du i markedet for en ny varmeinstallation, så er det blot at kontakte os. Vi kommer gerne og besigtiger din nuværende varmeinstallation med henblik på at udskifte til en varmepumpe. Efter vores besigtigelse vil vi udarbejde en samlet pris inkl. Levering og montering af en ny varmepumpeløsning. Med andre ord, skal du ikke frygte uventede ekstraregninger. Vi løser opgaven til den aftalte pris og tid. Desuden kører vi ikke før varmepumpen fungerer som den skal, og vi har bortskaffet din gamle varmeinstallation.

Kontakt os og få en uforpligtende snak om en passende energiløsning til dine behov og boligens størrelse.

Spar op til 45.000 kr. på ny varmepumpe

Hvis du er boligejer, har man nu mulighed for at søge om energitilskud når du skifter til varmepumpe. Det kræver dog, at du benytter en VE-godkendt installatør – hvilket vi er her hos Nibe / Øster Hornum VVS. Kravet til ansøgning er, at du har et konkret tilbud på opgaven. Du kan anmode om et uforpligtende tilbud kan du få ved at kontakte os – og hvis du har spørgsmål til indsendelse af ansøgning, så skal vi nok hjælpe dig med dette.

Generelt for Energitilskudspuljen lyder det, at man kan få 22.000-45.000 kr. på en luft til vand-varmepumpe eller jordvarmepumpe, såfremt at man skifter fra enten naturgas, oliefyr eller gasfyr i helårsboligen. Desuden er tilskuddet skattefrit for private boligejere, og puljen uddeles efter først-til-mølle-princippet.

Sådan virker en varmepumpe

En varmepumpe fungerer meget ligesom et køleskab, hvor der hentes varme inden i skabet og afleveres på bagsiden. Dog tager varmepumpen varme fra luften eller jorden hvorefter ”varmen pumpes” ind i huset gennem en kompressor. Deraf kommer også navnet varmepumpe. Hos Nibe / Øster Hornum etablerer vi holdbare varmepumpeløsninger, hvor vi kan sørge for en installation der genererer 3-4 gange mere elektricitet end den mængde som anlægget bruger for at holde sig i gang.

Hvilke typer af varmepumper findes der?

Jordvarme – et jordvarmeanlæg består af 300 meter nedgravede slanger. Jordvarmeanlægget er særligt godt til et hus med radiatorer.

Luft til vand-varmepumpe – Denne installation henter varme fra udeluften og afleveres effektivt til både radiatorer eller gulvvarmeanlægget.

Luft til luft-varmepumpe – Denne installation henter kold luft udefra, som herefter sættes under tryk og det er her at energien trækkes ud. Slutresultatet er en opvarmet luft, der blæses ind i din bolig.

Her udfører vi varmepumpeløsninger

Vi leverer, servicerer og tilbyder sparring til private kunder i bl.a. Nibe Syd, Øster Hornum, Støvring, Nørresundby og omegn. Vi kører også gerne længere, hvis ikke du befinder dig i en af disse områder.