Gas og Fjernvarme

Montering, installation og vedligeholdelse af fjernvarmeanlæg og gasfyr

Hos Nibe / Øster Hornum VVS har vi stor erfaring inden for gas og fjernvarme, som vi udfører for en bred vifte af kunder. Du kan altid være sikker på at vi tager opgaven seriøst og kommer med den bedste og mest holdbare løsning til vores kunder. Vi er medlem af Danmarks største frivillige kæde for VVS og energioptimering - nemlig Bedre Bad - Bedre Energi kæden. Som en del af denne kæde kan vi tilbyde løsninger hvor alt er inklusive og med i prisen. Vi snakker levering, montering, oprydning og kyndig gennemgang af det installerede anlæg, så du som kunde er helt med på hvordan det virker og hvad der kan skrues på af indstillinger.

I de fleste tilfælde anbefaler vi fjernvarme, da det er en miljøvenlig løsning med en fremtidssikret teknologi. Derudover er fjernvarme en mere økonomisk rentabel løsning end eksempelvis olie- og gasfyr, hvilket betyder, at der vil være penge at spare på varmeregningen. Hvis du vil skifte fra gas til fjernvarme, så kontakt gerne Nibe / Øster Hornum VVS. Vi har stor ekspertise indenfor fjernvarmeanlæg og kan hjælpe med at finde hoved og hale i hvordan det installeres bedst muligt og hvordan du får mest muligt ud af anlægget.

En del af Fjernvarmeordningen

Vi er med i Fjernvarmeordningen, hvor vi tilbyder regelmæssigt hovedeftersyn og vedligeholdelsestjek, så du altid er garanteret et fjernvarmeanlæg, der virker, som det skal. Det er vigtigt at fjernvarmeanlægget virker som det skal og ikke har nogen lækager som kan være potentielt meget dyre hvis ikke de opdages hurtigt. Bedre Bad - Bedre Energi Nibe Syd er specialister indenfor energioptimering og fjernvarmeanlæg. Derfor kan du stole trygt på at vi installerer 100 % efter bogen og vedligeholder i tråd med producentens anbefalinger.

Ring til os på 98 35 13 02 for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde.