Gratis Badtjek i Støvring og omegn

Den bedste start på dit nye badeværelse

Start med et Gratis Badtjek af dit nuværende badeværelse og få overblik over mulige indsatsområder for at optimere komfort og energiniveau. Vores Badtjek er gratis og helt uforpligtende, og en grundig gennengang, hvor vi kommer hjem til dig og vurderer dit nuværende badeværelse. Ud fra det tager vi en snak om mulighederne for fornyelse. Der er flere elementer, vi kigger efter:

  • Udvidelse med mere plads
  • Omlægge for bedre pladsudnyttelse
  • Totalrenovering af hele badeværelset
  • Energioptimering

Baseret på dit nuværende badeværelse og dine ønsker og behov vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud. Vi har over 15 års erfaring i at lave lækre badeværelser for vores tilfredse kunder. Og vi vil gerne hjælpe dig med at skabe dit personlige drømmebadeværelse – uanset hvor stor eller lille opgaven er. Når du samarbejder med Bedre Bad - Bedre Energi Nibe Syd, kan du forvente en engageret samarbejdspartner, som sætter en ære i at præsentere de nyeste løsninger og mest energivenlige løsninger til badeværelset. Det hele starter med et Gratis Badtjek.

Bestil Gratis Badtjek

Udfyld denne formular og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt:

Badeværelset er et af boligens kernerum

I langt de fleste familier starter og slutter dagen med et besøg på badeværelset. Mange danskere har deres daglige ritualer, som skal udføres for at få en ordentlig start på dagen. Derfor er det vigtigt, at man har et badeværelse, som lever op til familiens behov og udstråler familiens personlighed.

For Bedre Bad – Bedre Energi Nibe Syd er det vigtigt, at vi tager en samtale med de individuelle familier for at få styr på, hvilke behov badeværelset skal dække og hvilken stil det skal udstråle. Uanset dine krav til et badeværelse, kan vi helt sikkert levere dit nye drømmebadeværelse. Vores kompetente håndværkere har stor erfaring med installation af mange forskellige elementer til badeværelset. Uanset om du ønsker et højteknologisk badeværelse fyldt med komfortable funktioner, som skal lette hverdagen, eller du er til et mere spartansk badeværelse, som kun udfylder minimumsfunktionerne, er vi den rigtige VVS’er for dig.

Om du skal have planlagt og bygget et nyt badeværelse, eller dit gamle trænger til et facelift, har vi ideerne til at hjælpe dig sikkert i mål. Når det kommer til badeværelser, er nøgleordene effektiv varme- og vandudnyttelse. Der kan være rigtig mange penge at spare på vand- og varmeregningen hvert år ved at udskifte en gammel dryppende hane eller et toilet, som render. Hos Øster Hornum VVS har vi fokus på at installere de badeværelseselementer, som bedst muligt reducerer spild på badeværelset. Vi anbefaler alle vores kunder at få udskiftet de gamle armaturer og den slidte brusekabine, da den investering i det lange løb ofte fører til en mere effektiv varme- og vandanvendelse.

Samarbejdspartnere fra start til slut

Vi står klar med hjælp og rådgivning gennem hele processen - fra start til slut. Du kan regne med vores aktive deltagelse i planlægningen og udførelsen - fra det første Gratis Badtjek til det færdige badeværelse står klar. Vores kunder skal føle, at de har modtaget den absolut bedste service hele vejen gennem processen. Derfor tilbyder vi en totalløsning, hvor vi hjælper med al kommunikation og logistik i forbindelse med dit projekt. Vi sikrer, at materialer bliver leveret til tiden, og de rigtige håndværkere møder op til aftalt tid. Så slipper du selv for den hovedpine, som det desværre ofte kan være, når man skal have gennemført et projekt i sin bolig. Vi anbefaler alle vores kunder at vælge en totalløsning, da det giver den bedste oplevelse og det bedste resultat.

Andre sider om bad: