GRATIS BADTJEK

Den bedste start på dit nye badeværelse

Start med et gratis badtjek af dit nuværende badeværelse og få overblikket over mulige indsatsområder i forhold til at optimere på komfort og energiniveau. Vores Badtjek er gratis og helt uforpligtende. Et badtjek hos Bedre Bad - Bedre Energi Nibe Syd - også kendt som Nibe / Øster Hornum VVS er ensbetydende med en grundig gennengang. Når du booker et Gratis Badtjek, kommer vi hjem til dig og vurderer dit nuværende badeværelse. Ud fra det tager vi en snak om mulighederne for fornyelse. Der er flere elementer vi kigger efter.

For eksempel:

  • Udvidelse med mere plads
  • Omlægge for bedre pladsudnyttelse
  • Totalrenovering af hele badeværelset
  • Energioptimering

Baseret på dit nuværende badeværelse og dine ønsker og behov vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud. Vi har over 15 års erfaring i at lave lækre badeværelser for vores tilfredse kunder. Og vi vil gerne hjælpe dig med at skabe dit personlige drømmebadeværelse – uanset hvor stor eller lille opgaven er. Når du samarbejder med Bedre Bad - Bedre Energi Nibe Syd kan du forvente en engageret samarbejdspartner som sætter en ære i at præsentere de nyeste løsninger og mest energivenlige løsninger til badeværelset. Det hele starter med et gratis badtjek.

Badeværelset er et af boligens kernerum

I langt de fleste familier starter og slutter dagen med et besøg på badeværelset. Mange danskere har deres daglige ritualer, som skal udføres for at få en ordentlig start på dagen. Derfor er det vigtigt, at man sikrer sig et badeværelse, som lever op til familiens behov, og som udstråler familiens personlighed. Derfor er det meget vigtigt for os her hos Bedre Bad – Bedre Energi Nibe syd, at vi foretager en samtale med de individuelle familier, og får helt og aldeles styr på hvilke behov badeværelset skal dække, og hvilken stil det skal udstråle. Uanset dine krav til et badeværelse, så kan du være helt sikker på, at vi kan levere dit nye drømmebadeværelse. Vores kompetente håndværkere har stor erfaring med installation af mange forskellige elementer til badeværelset. Uanset om du ønsker et højteknologisk badeværelse fyldt med komfortable funktioner, som skal lette hverdagen, eller du er til et mere spartansk badeværelse, som kun udfylder minimumsfunktionerne, så er vi den rigtige VVS’er for dig.

Uanset om du skal have planlagt og bygget et spritnyt badeværelse, eller dit gamle blot trænger til et facelift, så har vi ideerne til at hjælpe dig sikkert i mål. Når det kommer til badeværelser, så er nøgleordene effektiv varme- og vandudnyttelse. Der kan være rigtig mange penge at spare på både vand og varmeregningen hvert år, ved at udskifte en gammel dryppende hane eller et toilet som render. Her hos Øster Hornum VVS har vi et fokus på at installere de badeværelseselementer, som bedst muligt reducerer spild på badeværelset. Vi anbefaler klart alle vores kunder at få udskiftet de gamle armaturer og den slidte brusekabine, da denne investering i det lange løb ofte fører til en mere effektiv varme- og vandanvendelse.

Samarbejdspartnere fra start til slut

Vi står klar med hjælp og rådgivning gennem hele processen - fra start til slut. Det vil sige, at du kan regne med vores aktive deltagelse i planlægningen og udførelsen, lige fra det første gratis badtjek, til det færdige badeværelse står klar. Det er vigtigt for os, at vores kunder føler, at de har modtaget den absolut bedste service hele vejen gennem processen, og at de får en behagelig oplevelse. Derfor tilbyder vi hvad vi kalder en totalløsning. En totalløsning betyder, at vi overtager alt kommunikation og logistik i forbindelse med dit projekt. Vi sikrer os at materialerne bliver leveret til tiden, og at de rigtige håndværkere møder op til aftalt tid. På denne måde slipper du selv for den hovedpine, som det desværre ofte kan være, når man skal have gennemført et projekt i sin bolig. Vi anbefaler helt klart alle vores kunder at vælge denne løsning, da det giver den bedste oplevelse og det bedste resultat.

Hvis det lyder interessant, så finder du kontaktformularen til et gratis badtjek herunder. Det er som sagt ganske uforpligtende.

BOOK et gratis badtjek her:

Udfyld venligst denne formular, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

 

Her finder du andre sider relateret til bad: