BLIKARBEJDE

Vi klarer alle opgaver inden for blikarbejde. Om det er beklædning af kviste, udskiftning af tagrender, inddækning af skorstene, facader eller noget helt femte, er vi din professionelle samarbejdspartner. Vi er specialister indenfor blik og blikkenslager arbejde. Vi har kompetencerne til at lave næsten lige det du gerne vil have lavet. Det eneste du skal gøre er at komme med dine idéer og så¨kigger vi på hvordan det laves bedst muligt. 

Vores blikkenslagere kører gerne ud til dig og kigger på en opgave. Vi holder til i den sydlige del af Nibe. Nærmere bestemt i og omkring Øster Hornum og Støvring. Vi laver dog masser af blik arbejde i oplandet. Du er altid velkommen til at kontakte os og få en snak omkring reparationer på din facade eller kvist. Vi laver utrolig mange kviste og facadeindækning generelt. Vores dygtige fagfolk kommer ud og kigger på opgaven, du få en pris hvor alt er inklusive og så påbegynder vi, med kundes accept, arbejdet.

Solide resultater inden for blik

Vores medarbejdere er faguddannede og har flere års erfaring inden for faget. Det betyder, at du altid er garanteret et solidt resultat, når du vælger Nibe / Øster Hornum VVS til at udføre opgaven. Det betyder også, at du vælger fagfolk som kan løse opgaven hurtigt og smertefrit. Tilmed så skal du huske, at når du vælger Bedre Bad - Bedre Energi Nibe Syd til at forbedre dine blikfang, så står vi selv for alle materialer og oprydning. Det vil med andre ord sige, at vi efterlader kun det færdige produkt som selvfølgelig står lynskarpt.

I alle opgaver lægger vi vægt på den højeste faglige standard - både i forhold til håndværket og den æstetiske finish.

Ring til os på telefon 98 35 13 02 for at høre mere.