Blikkenslager i Nibe / Øster Hornum

Hos Bedre Bad – Bedre Energi Øster Hornum har vi mange års erfaring med blikkenslagerarbejde og klarer alle opgaver inden for blikarbejde. Om det er beklædning af kviste, udskiftning af tagrender, inddækning af skorstene, facader eller andet, er vi din professionelle samarbejdspartner. Vi er specialister inden for blik- og blikkenslagerarbejde, og har kompetencerne til at lave lige det, du gerne vil have lavet. Det eneste, du skal gøre, er at komme med dine idéer. Så kigger vi på, hvordan det laves bedst muligt. 

Vores blikkenslagere har alle nødvendige håndværksmæssige kompetencer til at skabe elegante og moderne løsninger med blik. Herunder har vi listet nogle af de opgaver, vi har løst:

  • Tagrender og nedløb i både zink, kobber og plast
  • Kviste og kvisttage
  • Skifertage
  • Facadebeklædning
  • Inddækninger langs tage og mure
  • Skotrender

Vi mestrer håndværket til fulde og kan lave blikløsninger i topkvalitet. Det er meget vigtigt for os, at kunden sættes godt ind i de forskellige materialer, så der vælges det rigtige materiale til netop den opgave, du skal have udført. Uanset om det er en udskiftning, renovering eller udvidelse. Vi sørger altid for at løse opgaven til rette tid, i rette kvalitet og til rette pris. Det er en af vores kerneværdier, og vi vægter kundetilfredshed meget højt.

Solide resultater inden for blik

Vores medarbejdere er faguddannede og har flere års erfaring inden for blik, så du altid er garanteret et solidt resultat, når du vælger Nibe / Øster Hornum VVS til at udføre opgaven. Vi løser blik opgaver hurtigt og smertefrit, og står endda for alle materialer og al oprydning. Vi efterlader kun det færdige produkt, som selvfølgelig står lynskarpt.

Hvis du har svært ved at overskue dit projekt, kan en totalløsning være det helt rigtige valg. Som din professionelle samarbejdspartner gennem hele projektet er vi din eneste kontaktperson, som sørger for al kontakt til relevante håndværkere, som tømrer, murer og elektrikere. Så kan du gennem hele forløbet fokusere på de ting, du elsker i hverdagen, i stedet for at tænke på at skulle sørge for koordinering mellem håndværkere og andre praktiske ting under et renoveringsforløb.

I alle opgaver lægger vi vægt på den højeste faglige standard - både i forhold til håndværket og den æstetiske finish. Vi vælger kun håndværkere, som kan leve op til vores egen høje kvalitet.

Ring til os på telefon 98 35 13 02 for at høre mere.

Kontakt os – vi kan hjælpe dig med alt i blik

Vores blikkenslagere kører gerne ud til dig og kigger på opgaven. Vi holder til Nibe, Øster Hornum og Støvring, og laver masser af blikarbejde i oplandet. Du er altid velkommen til at kontakte os for en snak om reparationer på din facade eller kvist. Vi laver mange kviste og facadeinddækninger, så vi besidder den erfaring og de kompetencer der skal til, for at lave det bedste arbejde med blik.

Vores dygtige fagfolk kommer ud og kigger på opgaven, du får en pris med alt inklusiv, og vi påbegynder arbejdet ved kundens accept. Vi har mange års erfaring og besidder alle de nødvendige kompetencer for at udfører proffesionelt blikarbejde. Har du brug for hjælp til en blikopgave, finder vi gerne en pris til dig. Kontakt os på 98 35 13 02 for et tilbud på alt med blik.