Vi løser opgaver for Vandværker

Nibe / Øster Hornum VVS har stor erfaring med mange forskellige opgaver inden for vandværker – fra installation af nye vandværker til rørarbejde og svejsning af vandledninger. Vi har i mange år været fast samarbejdspartner til flere vandværker i området og vi kan også være behjælpelig med service af de allerede installerede installationer.

Vi er leverandør og sparringspartner til private og offentlige vandværker. Vores vagtordning og servicehold står klar til etablering og reparation af nye såvel som gamle vandledning og installationer.

Få en fast vandværk serviceaftale

Vi indgår gerne i en fast aftale, hvor vi står for vedligeholdelse af vandværket. Fokus er altid på kvalitet i alle dele af processen, hvilket er din garanti for et solidt resultat. Uanset om det omhandler rørarbejde eller en svejseopgave, så kan vi klare det hele. Du er meget velkommen til at ringe til os hvis du vil høre mere om hvordan vi servicerer vandværker og hvilke arbejdsopgaver vi typisk løser for vores kunder i og omkring Nibe, Øster Hornum og Støvring og selvfølgelig hele oplandet til disse byer.

Ønsker du at høre mere, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, hører vi gerne fra dig allerede i dag på telefon 98 35 13 02.

Professionel sparringspartner til vandværker

Hos Bedre Bad Nibe Syd kan du trække på vores mangeårige erfaring med vandværker. Igennem løbende service sikrer vi, at du som vandværksansvarlig kan have ro i maven. Vores holdbare løsninger er til fordel for dit vandværk og de tilsluttede brugere. Vi står klar til at leve op til jeres krav og tillid. Kontakt os på tlf. 98 35 13 02 for en uforpligtende snak - vi kommer også gerne og tilser opgaven og kan give et uforpligtende tilbud på vandværksopgaven.

Vi løser opgaver for vandværker i områderne Nibe, Øster Hornum, Støvring, Nørresundby og omegn.