Nibe/Øster Hornum VVS - Din Service partner til erhvervsejendomme

En fast serviceaftale giver mange fordele

Det kan ofte være en stor fordel at have en fast aftale med en VVS-installatør, som kan rykke hurtigt ud i akutte tilfælde. Så slipper du for at skulle bruge tid på at finde den rigtige fagmand, når behovet opstår.

Vores kundekreds tæller alt fra private til erhverv, skoler, børnehaver og boligforeninger. Vi sætter en dyd i at behandle alle vores kunder ens - hos os er både store og små velkomne. Opstår der et VVS-problem, så kommer vi og fikser det for dig. Kan problemet ikke løses her og nu, så laver vi en nødløsning, så vi sikrer, at der ikke opstår skader på ejendommen. Når problemet er indentificeret, og vi har en løsning herpå, fikser vi det med det samme, så VVS'en igen spiller i din ejendom. 

Ønsker du at have os fast tilknyttet, så ring på telefon 98 35 13 02 for at høre mere om fordelene ved at have Nibe / Øster Hornum VVS som servicepartner.

Fast erhvervspartner

Hos Bedre Bad - Bedre Energi Nibe S i Øster Hornum har vi mange erhvervskunder tilknyttet. Vi værdsætter virkelig vores erhvervskunder og kender til vigtigheden af at få problemerne løst hurtigt og bekvemt. Derfor kan vi rykke hurtigt og akut ud til VVS- eller energiproblemer, og har hele tiden dygtigt og fagligt uddannet personale på linjen klar til at svare på alle forespørgsler og afhjælpe mange problemer.

En serviceaftale sikre dine installationer 

Med os som din faste servicepartner tjekker vi løbende dine VVS-installationer, så vi kan komme skader i forkøbet og spare dig for mange uforudsete udgifter. Er der ved at opstå et problem med en installation, så fikser vi det, inden problemet bryder ud. De fleste VVS-skader kan tages i opløbet, og med en serviceaftale sikrer vi, at dine installationer fungerer optimalt hele året rundt. 

Vi er eksperter i at servicere både energi- og varmeløsning, for fungerer installationerne ikke optimalt, kan det ende med at koste dig mange penge. Så undgå de uforudsete udgifter og opret en fast serviceaftale med os. 

Kontakt os på telefon 98 35 13 02. Vi kommer gerne med et godt tilbud på, hvad vi kan gøre for dig.