Installation og service af pillefyr

Pillefyr er både miljøvenlige og billige i drift

Der er flere fordele ved at vælge et pillefyr. Ikke alene er det en miljøvenlig løsning, du kan også spare helt op mod 50 % på varmeregningen.

Pillefyret er driftssikkert og nemt at betjene. Vi anbefaler dog alligevel, at du af og til får udført et vedligeholdelsestjek, så du er sikker på at få optimalt udbytte af pillefyret året rundt. Med et servicetjek sikrer vores teknikere, at pillefyret kører så rent som overhovedet muligt. På serviceeftersynet tjekker og kontrollerer vi sikkerheden i dit pille- og stokerfyr, da vi som servicepartner vurderer hvorvidt pillefyret kører optimalt. Er dette ikke tilfældet, kan vi finde og løse problemet.

Rådgivning til valg af pillefyr m.m.

Vi tilbyder professionelle råd og vejledning, og hjælper dig med at finde den løsning, der passer bedst til dit behov.

Hos Nibe / Øster Hornum VVS er din tilfredshed altafgørende. Derfor gør vi meget ud af en god og grundig dialog ved nye installationer og servicetjek. Alle vores medarbejdere er dygtigt uddannet og kan svare på alle dine spørgsmål. Hvis du vil vide, hvor meget du kan spare ved at skifte til et nyere pillefyr, hjælper vores montører og teknikere dig med det. Med vores mange års erfaring på området, kan vi svare på mange spørgsmål.

Spar ved skift fra oliefyr til pillefyr

Ved at skifte fra et gammelt oliefyr til et nyt og moderne pillefyr kan man typisk spare omkring 50% af varmeudgifterne. Det kommer selvfølgelig an på, hvilket fyr man skifter fra og hvilket pillefyr man skifter til. Men det er stort set altid en god ide at skifte til pillefyr eller stokerfyr, som varmer huset op på samme måde som et gas- eller oliefyr, og uden problemer kan varme enfamiliehuse op. I områder, hvor det ikke er muligt at få installeret et naturgasfyr eller fjernvarmeanlæg, er det en fordel med et pillefyr, som både er billigere og mere miljøvenligt end et oliefyr. Uanset hvad du vælger, bør du tage Bedre Bad – Bedre Energi Nibe Syd med på råd, før du træffer beslutningen om et nyt fyr. Vores dygtige medarbejdere kan med deres store erfaring rådgive dig til den helt rigtige løsning.

Miljøforbedringer kan føre til energitilskud

De markante miljøforbedringer, som pillefyr giver ift. oliefyr, betyder, at du kan søge om et energitilskud, når du skifter fra oliefyr til pillefyr. Størrelsen af et tilskud afhænger af, hvilke fyr man vælger. Det er vigtigt, at du søger om tilskud, inden arbejdet går i gang. Hvis du er i tvivl om, hvordan man søger tilskud, så står vi klar til at hjælpe dig med ansøgningen. I nogle tilfælde kan man også søge om et håndværkerfradrag eller et servicefradrag ved SKAT, der kan være med til at betale timelønnen til installation af fyret. Vi hjælper også med denne ansøgning.

Kontakt os på telefon 98 35 13 02 for en snak om dine muligheder og et uforpligtende tilbud.

Læs mere om hvilke energiopgaver vi løser: