PILLEFYR

Miljøvenligt og billigt i drift

Der er flere fordele ved at vælge et pillefyr. Ikke alene er det en miljøvenlig løsning – du kan også spare helt op mod 50 % på varmeregningen.

Pillefyret er driftssikkert og nemt at betjene, men vi anbefaler alligevel, at du får udført et vedligeholdelsestjek af og til, så du er sikker på at få optimalt udbytte af pillefyret året rundt. Ved et pillefyrs-service tjek sikrer vores teknikere at pillefyret kører så rent som overhovedet muligt. På dette serviceeftersyn tjekker og kontrollerer vi også sikkerheden i dit pille- og stokerfyr. Det vil med andre ord sige at vi som servicepartner er inde og vurdere hvorvidt pillefyret kører optimalt. Gør det ikke det, så har vi også værktøjer i tasken til at løse problemet. På denne måde kan vores kunder lynhurtigt komme videre og smide os ud ad døren. Det er nemlig ikke det vi er sat i verden for. Vi vil helst gøre besøgene så korte som overhovedet muligt - fordi det er ensbetydende med at dit pillefyr fungerer optimalt. 

Din tilfredshed

Vi tilbyder professionelle råd og vejledning og hjælper dig med at finde den løsning, der passer bedst til dit behov.

Hos Nibe / Øster Hornum VVS er din tilfredshed altafgørende, og derfor gør vi meget ud af en god og grundig dialog både i forbindelse med ny installationer og servicetjek. Du vil f.eks. opleve at alle vores medarbejdere er dygtigt uddannet og kan svare på alle dine spørgsmål. Så hvis du vil vide hvor meget du kan spare ved at skifte til et nyere pillefyr så kan du spørge vores montører og teknikere om dette. Hvor meget koster det at fyre et typisk hjem op osv. osv. Grunden til at vores teknikere og ansatte kan svare på disse spørgsmål skal findes i at de er veluddannede og løbende er på kursus for at efteruddanne sig. Derudover har vi også mange års erfaring på området og kan derfor svare på mange spørgsmål, fordi vi selv har oplevet udfordringerne.

Besparelser ved skift fra et oliefyr til et pillefyr

Man siger typisk, at man ved at skifte fra et gammelt oliefyr til et nyt og moderne pillefyr kan spare omkring 50% af varmeudgifterne. Dette skal selvfølgelig tages med et gran salt, da det helt og aldeles kommer an på hvilket fyr man skifter fra, og hvilket pillefyr man skifter til. På trods af dette kan du være sikker på, at det stort set altid er en god ide at skifte til et pillefyr. Et stokerfyr varmer huset op på samme måde som et gas eller oliefyr, og det kan uden problemer varme enfamiliehuse op. I nogle områder er det ikke en mulighed at få installeret et naturgasfyr eller et fjernvarmeanlæg. I sådanne områder er det især en fordel med et pillefyr, da det både er billigere og mere miljøvenligt end et oliefyr. Uanset hvad du vælger, så anbefaler vi klart at du tager Bedre Bad – Bedre Energi Nibe Syd med på råd, før du træffer beslutningen om et nyt fyr. Vores dygtige medarbejdere har som sagt stor erfaring inden for feltet, og kan rådgive dig til den helt rigtige løsning.

De markante miljøforbedringer, som et pillefyr giver ift. Et oliefyr medfører, at du faktisk kan søge om et energitilskud, når du skifter fra oliefyret til et pillefyr. Størrelsen af dette tilskud afhænger ligeledes af hvilke fyr, som der er tale om. Det er vigtigt, at du søger om tilskuddet inden arbejdet går i gang. Hvis du er i tvivl om hvordan man søger tilskuddet, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig med ansøgningen. I nogle tilfælde kan man også søge om et håndværkerfradrag eller et servicefradrag ved SKAT. Dette kan være med til at betale timelønnen i forbindelsen med installationen af fyret. Ligesom med energitilskuddet, står vi også klar til at hjælpe med denne ansøgning.

Hvis dette lyder interessant, så kontakt os gerne på telefon: 98 35 13 02. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud, og tager en snak omkring dine muligheder.

Læs mere om hvilke energiopgaver vi løser: