NYT BADEVÆRELSE

Vi hjælper med at gøre drømmen til virkelighed

I badeværelset er mulighederne utallige for at udfolde sine gode idéer og drømme, og vi hjælper gerne med inspiration til alt – lige fra det helt klassiske til det mest moderne. Så er du i markedet efter et nyt badeværelse og vil gerne have en professionel til at komme med de smarte VVS-løsninger så sig til. Nibe / Øster Hornum VVS kan hjælpe dig med at gøre drømmene til virkelighed. Det nye badeværelse kan udformes på mange mulige måder og du kan søge inspiration på vores hovedside. Her har vi samlet en masse mulige designs og du kan se smarte indretningsmuligheder. Hvis du vil høre mere omkring hvordan vi arbejder i Bedre Bad - Bedre Energi kæden, så kontakt os på tlf: 98 35 13 02 og få en snak med vores dygtige medarbejdere omkring dit nye badeværelse. Bedre Bad - Bedre Energi Nibe Syd er i hvert fald klar til at rykke ud og hjælpe dig.

Opfriske det gamle badeværelse

Uanset om du vil opfriske det gamle badeværelse, foretage lidt få forbedringer eller måske skifte fra gammelt toilet til nyt. Så kan Bedre Bad - Bedre Energi Nibe Syd hjælpe dig med en billig makeover af dit badeværelse. Vi er specialister i at se løsninger fremfor begrænsninger og vi kan hjælpe dig med at få opfrisket det gamle badeværelse. Vi er med i sparringsrunden og kommer med vores besyv på hvordan den bedste løsning udarter sig for jer. Vi laver selvfølgelig også de forbedringer vi bliver enige om. Alt sammen i den kendte Bedre Bad stil hvor kvaliteten er i højsædet og serviceniveauet også følger med i top. Vi kan med sikkerhed i stemmen sige at vi går ikke på kompromis på kvaliteten. Vi sørger for at de bedste materialer bliver brugt og at arbejdet får den kvalitet som Bedre Bad - Bedre Energi er så kendt for.

Rigtig mange familier vælger at opfriske det gamle badeværelse til et nyt og mere moderne. Det kan vi hos Nibe / Øster Hornum godt forstå og kan da også kun støtte op om at hvis økonomien ikke er til det helt store nye badeværelse, så kan små simple forbedringer også sagtens gøre en stor forskel. Tag fat i os hvis du ønsker hjælp til hvordan et badeværelse kan renoveres billigt, men skabe stor effekt - både på komforten, men også på varme- og vandregningen.

Et komplet nyt badeværelse

Vi præsenterer dig for de bedste løsninger på markedet, og leverer et professionelt stykke arbejde til den rette pris - hver gang. Det er så stor en del af vores DNA at det ligger os så dybt på sinde at levere et stykke kvalitetsarbejde. Er du i markedet efter et komplet nyt badeværelse, med nyt toilet, håndvask, bruser osv. osv. Bedre Bad - Bedre Energi Nibe Syd laver nye badeværelser i og omkring Nibe, Støvring, Øster Hornum så er du bosiddende på denne egn så tager du bare fat i os. Vi kommer gerne ud og kigger på opgaven og du kan være sikker på at vi kun præsenterer løsninger for dig hvori alt er inklusive i prisen. Du kan tilmed også være sikker på at alle vores produkter er billige i drift. Det vil sige at når du køber et toilet af os, så er det et vandsparende toilet. Et vandbesparende toilet skyller en del mindre ud når du trækker ud og dermed kan du på årsbasis spare masser af vand - hvilket både er godt for tegnebogen og miljøet. Tilmed vil vi også altid anbefale gulvvarme på badeværelset, da det er en billig opvarmningsform på sigt. Det fordeler varmen bedre og derfor også besparende på varmeregningen.

Mangler du inspiration til dit nye badeværelse, så har vi løsningen til dig. Du kan enten vælge at kontakte os med det samme, og så finder vi i fællesskab frem til den bedste løsning for dig. Alternativt kan du finde finde Bedre Bad – Bedre Energis store inspirationskatalog her. Heri finder du mange eksempler på flotte og inspirerende badeværelsesløsninger.

Totalløsninger er vores speciale

Når man skal have lavet et nyt badeværelse, er det ofte forbundet med et stort stykke arbejde i form af: Koordinering af håndværkere, sikre sig levering af materialer kommer til tiden, oprydning og meget mere. Her hos Bedre Bad – Bedre Energi Nibe Syd tilbyder vi at overtage alle opgaverne på en gang. Dvs. at du slipper for hovedpinen med at få det hele til at passe sammen. Det er hvad vi kalder en totalløsning, og vi tror på at det sikrer vores kunder den bedst mulige service. Er du interesseret i at høre mere om totalløsninger, så kontakt os eller kom forbi butikken til en snak.

Her finder du andre sider relateret til bad: