Nyt badeværelse efter dine ønsker

Gør badeværelsesdrømmen til virkelighed

I badeværelset er mulighederne utallige for at udfolde sine gode idéer og drømme. Vi hjælper dig med inspiration til alt – lige fra det helt klassiske til det mest moderne. Er du i markedet efter et nyt badeværelse og gerne vil have en professionel til at komme med de smarte VVS-løsninger, så kan Nibe / Øster Hornum VVS hjælpe dig med at gøre drømme til virkelighed.

Dit nye badeværelse kan udformes på mange måder, det er blot at lægge hovedet i blød. Vi har samlet bad inspiration og andre gode idéer til badeværelset på Bedre Bads inspirationsside.

Her har vi samlet en masse designs og smarte indretningsmuligheder. Hvis du vil høre mere om, hvordan vi arbejder i Bedre Bad - Bedre Energi kæden, så kontakt os på tlf: 98 35 13 02 og få en snak med vores dygtige medarbejdere omkring dit nye badeværelse. Bedre Bad - Bedre Energi Nibe Syd er klar til at rykke ud og hjælpe dig.

Pust nyt liv i dit gamle badeværelse

Uanset om du vil opfriske det gamle badeværelse, foretage nogle forbedringer eller skifte fra gammelt toilet til nyt, kan Bedre Bad - Bedre Energi Nibe Syd hjælpe dig med en billig og flot makeover af dit badeværelse. Vi er specialister i at se løsninger fremfor begrænsninger og hjælper dig med at få opfrisket det gamle badeværelse. Vi giver dig sparring på, hvordan den bedste løsning udarter sig for jer. Vi laver selvfølgelig også de forbedringer, vi bliver enige om. Alt sammen i den kendte Bedre Bad-stil med kvalitet i højsædet og serviceniveau i top. Vi kan med sikkerhed sige, at vi går ikke på kompromis på kvaliteten. Vi bruger de bedste materialer, så arbejdet får den kvalitet, som Bedre Bad - Bedre Energi er så kendt for.

Om din bolig er udstyret med et lille badeværelse, eller du har pladsen til et kæmpe bademiljø, spiller ingen rolle for os. Vi skaber unikke badeværelsesløsninger i alle størrelser. Uanset om det kræver en komplet renovering, eller små ændringer kan gøre forskellen, vil vi meget gerne hjælpe dig. Vi kommer med vores gode råd og vejledning, så du får det badeværelse, du drømmer om. 

Små detaljer gør en kæmpe forskel for et nyt badeværelse

Rigtig mange familier vælger at opfriske det gamle badeværelse til et nyt og mere moderne. Det kan vi hos Nibe / Øster Hornum godt forstå og støtter op om, at hvis økonomien ikke er til det helt store nye badeværelse, kan små simple forbedringer sagtens gøre en stor forskel.

Kontakt os, hvis du ønsker hjælp til, hvordan dit badeværelse kan renoveres billigt og skabe stor effekt - både på komforten og varme- og vandregningen.

Et komplet nyt badeværelse

Vi præsenterer dig for de bedste løsninger på markedet og leverer et professionelt stykke arbejde til den rette pris - hver gang. Det er så stor en del af vores DNA, at det ligger os dybt på sinde at levere kvalitetsarbejde. Er du i markedet efter et komplet nyt badeværelse med nyt toilet, håndvask, bruser osv.?

Søger du nyt badeværelse Støvring eller badeværelsesrenovering Nibe, så er du havnet det helt rette sted. Hos Nibe / Øster Hornum VVS tilbyder vi et Gratis Badtjek, som er den gode start på et nyt badeværelse. Vi kører ud og besigtiger dit nuværende badeværelser og tager en dialog omkring jeres ønsker til et nyt badeværelse og indretning. Med et Badtjek følger et uforpligtende tilbud på omforandring af badeværelset. Læs mere og bestil Gratis Badtjek her!

Produkter af bedste kvalitet til det nye badeværelse

Hos Bedre Bad – Bedre Energi Nibe Syd har vi et stærkt samarbejde med landets førende producenter af alt til badeværelset. Det betyder, at vi både leverer toilettet, spejlet, vaskeskabet samt en passende gulvvarmeløsning til badeværelset. Vi har tilligemed et bredt udvalg, hvori du f.eks. finder vandbesparende toiletter og armaturer, så du på årsbasis kan spare masser af vand - hvilket både er godt for tegnebogen og miljøet. Alle vores produkter er af den bedste kvalitet og samtidig billige i drift.

Vi har en webshop du kan tjekke ud, for at se hvilke toiletter vi tilbyder og læse mere om de gulvvarmeanlæg der tilbydes.

Få gode idéer til badeværelse i vores inspirationskatalog

Mangler du inspiration til dit nye badeværelse, så har vi løsningen til dig. Du kan kontakte os med det samme, så vi i fællesskab finder frem til den bedste løsning for dig. Ellers kan du finde finde Bedre Bad – Bedre Energis store inspirationskatalog her med mange eksempler på flotte og inspirerende badeværelsesløsninger.

Vi er specialister i totalløsning til nyt badeværelse

Når man skal have lavet et nyt badeværelse, er det ofte forbundet med et stort stykke arbejde i form af koordinering af håndværkere, sikre at materialer kommer til tiden, oprydning og meget mere. Hos Bedre Bad – Bedre Energi Nibe Syd tilbyder vi at overtage alle opgaverne på én gang, så du slipper for hovedpinen med at få det hele til at passe sammen. Det kalder vi en totalløsning, der sikrer vores kunder den bedst mulige service. Er du interesseret i at høre mere om totalløsninger, så kontakt os eller kom forbi butikken til en snak.